Ekonomiassistent till mediabolag i centrala Stockholm

gazella

Gazella rekryterar nu en ekonomiassistent till ett spännande mediabolag med kontor centralt i Stockholm. Till den här tjänsten söker vi dig som är nyexaminerad ekonom från gymnasiet, yrkeshögskola eller högskola och som vill påbörja en karriär inom ekonomi och redovisning! I den här rollen blir du del av ett motiverat och engagerat ekonomiteam, du får chansen att lära dig ekonomiarbete från grunden och möjligheten att utvecklas som ekonom. Som person är du service-minded, strukturerad och noggrann, du har ett stort intresse för ekonomi och administration samt trivs med att jobba med många kontaktytor. I den här rollen rapporterar du direkt till Ekonomichefen.

Vad företaget erbjuder dig

Bolaget är verksamma i mediabranschen och erbjuder dig som medarbetare en kreativ, fartfylld och föränderlig arbetsmiljö. Du erbjuds förmåner som friskvårdsbidrag och tjänstepension samt hybridkontor och viktigast av allt – ett varmt och välkomnande team. Bolaget har kontorslokaler centralt i Stockholm.

Din utmaning

I rollen som Ekonomiassistent kommer dina arbetsuppgifter vara:

  • Kund- och leverantörsreskontra.
  • Kassa- och bankavstämningar.
  • Hantering av utlägg.
  • Registrera fakturor.
  • Administrativt stöd för projektledare.
  • Övrig ekonomirelaterad administration.
  • Behjälplig vid ad-hoc förfrågningar och enklare rapportering.

Erfarenhet

Till denna tjänst söker vi dig som har en ekonomiexamen från gymnasiet eller eftergymnasial utbildning, exempelvis från yrkeshögskola eller universitet. Du har grundläggande förståelse för och har praktisk erfarenhet av redovisning genom en anställning som ekonomiassistent eller genom praktik. Du är bekväm med att arbeta i Microsoft Office-paketen och du kommunicerar flytande på svenska och engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

För att lyckas och trivas i den här rollen är du en service-minded person som trivs med att ha många bollar i luften och många kontaktytor. Du är noggrann i ditt arbete och har god struktur. Du föredrar en varierad vardag och drivs av en föränderlig arbetsmiljö. I den här branschen är den ena dagen inte den andra lik!

Ansökan

Ansökningar hanteras löpande, passar du in på ovanstående profil? Ansök redan idag via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Julia Franzén (julia.franzen@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Julia Franzén Gazella