Ekonomiassistent till Live Nation

livenation

Gazella rekryterar nu en ekonomiassistent inom kundreskontra till Live Nation – Sveriges största arrangör av konserter och evenemang. Som ekonomiassistent hos Live Nation blir du del av ett sammansvetsat team i en organisation med en brinnande passion för musik och underhållning. I rollen ansvarar du för bland annat kundfakturering, hantering av fakturaunderlag och moms. I Live Nations nya moderna lokaler på Folkungagatan arbetar du i ett flexibelt landskap och får i din anställning ta del av attraktiva förmåner.

Låter detta som en tjänst för dig? Vi intervjuar kandidater löpande för denna tjänst så om du är intresserad av rollen – skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

I rollen som Ekonomiassistent hos Live Nation kommer dina arbetsuppgifter vara:

  • Kundfakturering i Visma och Oracle.
  • Ta emot och hantera fakturaunderlag.
  • Kontroll av moms och olika momssatser.
  • Ekonomiadministration.
  • Inhämta och söka information för underlag från närmsta teamet eller kollegor på andra avdelningar.

Erfarenhet

Vi söker dig som är utbildad inom ekonomi på antingen universitet eller yrkeshögskola och har hunnit samla på dig minst två års relevant erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du har arbetat med kundfakturering och för att lyckas i denna roll ser vi att du har kunskap om momssatser samt erfarenhet från ett flödesintensivt bolag där du hanterat stora datamängder. Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska samt har goda kunskaper i Office-paketet.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som trivs i en roll som kräver både noggrannhet och en känsla för service! Som person tar du egna initiativ, är social och nyfiken. Du drivs av att hitta lösningar på problem tillsammans med dina kollegor och har förmågan att både lyssna in andra samt att själv kommunicera olika budskap och rutiner.

Om Live Nation

Live Nation Sweden, inklusive dotterbolagen Luger och Sweden Rock, är Sveriges största arrangör av konserter och evenemang. Vi producerar det mesta från små klubbspelningar till stora konserter och turnéer i Sverige samt utomlands. Vi vill erbjuda våra konsertbesökare, artister och partners den bästa upplevelsen; både före, under och efter konserten Hos oss finns många av branschens mest kunniga och erfarna agenter, promoters, producenter, PR- och SoMe experter, marknadsförare, konceptutvecklare, säljare och projektledare. Vi är idag ca. 80 medarbetare i Sverige som samlas på vårt kontor vid Medborgarplatsen i Stockholm. Vi ser fram mot din ansökan!
Läs mer om Live Nation på deras hemsida: livenation.se

Ansökan

Kan det vara dig vi söker? Vi kommer att intervjua kandidater löpande för denna tjänst, så om du tycker tjänsten låter intressant– skicka in ditt CV redan idag via ansök-knappen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Stina Carlsson (stina.carlsson@gazella.se) som är ansvarig rekryteringskonsult för denna tjänst.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Stina Carlsson Gazella Rekrytering