Ekonomiassistent till Gazella

Ekonomiassistent till Gazella

Gazella rekryterar nu en målinriktad ekonomiassistent som vill hänga med på Gazellas spännande tillväxtresa! Vi fortsätter att expandera vår verksamhet, vilket innebär att vi även kommer att utöka vår personalstyrka på ekonomi- och administrationsavdelningen. Som ekonomiassistent arbetar du brett med det dagliga ekonomiarbetet och stöttar ett positivt och rutinerat team som i dagsläget består av fyra personer. Vi ser gärna att du har möjlighet att börja i mitten av juli och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag!

I utbyte mot ditt driv och din ambition erbjuder Gazella en lärorik, utvecklande och spännande miljö i kombination med kompetenta medarbetare. Vår kultur präglas av ett starkt teamfokus och vi har alltid många aktiviteter på gång, så som teamaktiviteter, träningspass och After Work. Vårt kontor är beläget i kontorshuset GT30, på Grev Turegatan 30 i centrala Stockholm. Här finns lounge, gym och en härlig innergård som vi får ta del av. För att se mer av allt detta, titta gärna närmare på vår Instagram.

Din utmaning

  • Arbeta brett med ekonomirelaterade arbetsuppgifter och utföra löpande redovisningsarbete samt ekonomirelaterad administration.
  • Vara delaktig i och ansvara för det dagliga arbetet med framför allt kundreskontra men även vara delaktig i arbetet med leverantörsreskontra.
  • Stötta ekonomifunktionens medarbetare i det dagliga arbetet.
  • Hantera interna och externa kontakter, både på svenska och engelska.

Erfarenhet

Vi söker en nyexaminerad ekonom, alternativt en person med ca 1–2 års erfarenhet ifrån en roll med ekonomirelaterade arbetsuppgifter. Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska och har erfarenhet av Excel.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är noggrann, självständig och social. Du är prestigelös och sätter dig snabbt in i nya arbetsuppgifter, genomför ditt arbete ansvarsfullt och håller hög kvalitet i samtliga processer. I ditt arbete lägger du stor vikt vid att leverera kvalitativa resultat enligt tidsplan och har en stark förmåga att ta initiativ och är proaktiv i det dagliga arbetet. Som person är du hjälpsam och engagerad samt har förmågan ta egna initiativ och lösa problem på egen hand.

Gazella

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt. Gazella växer snabbt och består av både yngre och äldre personer med lång yrkeserfarenhet från såväl rekryteringsbranschen som våra olika affärsområden.

Ansökan

Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är Isabelle Nordgren.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: