Ekonomiassistent till Gazella

gazella

Gazella är nu i behov av att stärka upp vår ekonomifunktion med en ekonomiassistent på heltid. Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande samt 1 – 2 års erfarenhet. Som ekonomiassistent på Gazella arbetar du med det dagliga ekonomiarbetet i en bred roll och stöttar ett positivt och rutinerat team som i dagsläget består av fem personer. Är du ute efter en kommunikativ roll där du har många kontaktytor och får chansen att utveckla dig inom reskontra från grunden? Då kan detta vara en roll för dig!

What´s in it for me?

I utbyte mot ditt driv och ambition erbjuder Gazella en lärorik, utvecklande och spännande miljö i kombination med kompetenta medarbetare. På Gazella jobbar vi aktivt med vår personalkultur där våra värderingar; alltid proaktiv, konstant utveckling, sprid energi och att alltid arbeta som ett gemensamt lag är viktiga värden för oss. Du erbjuds en roll på ett företag i en familjär kultur där vi varvar hårt arbete med glädje. För att hålla teamkänslan på topp har vi har alltid många aktiviteter på gång, såsom träningspass, firanden, luncher, födelsedagsfikor och After Works. Är du nyfiken på vilka vi är, titta gärna in på vår Instagram; gazella.se

Vi ser gärna att du har möjlighet att börja omgående och kommer hålla intervjuer löpande för denna tjänst, vi ber därför dig som är intresserad att skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

I rollen som Ekonomiassistent på Gazella kommer dina arbetsuppgifter vara:

 • Arbeta brett med ekonomirelaterade arbetsuppgifter och utföra löpande redovisningsarbete samt ekonomirelaterad administration.
 • Stötta ekonomifunktionens medarbetare i det dagliga arbetet.
 • Ansvar i det dagliga arbetet med kundreskontra och samt delaktighet i arbetet med leverantörsreskontra.
 • Hantera betalningspåminnelser.
 • Hantera interna och externa kontakter på både kundsidan och konsultsidan, både på svenska och engelska.
 • Personaladministration samt arbete med lön.
 • Diverse ekonomirelaterade ad-hoc uppgifter som kan uppstå på avdelningen.

Erfarenhet

Vi söker dig som är utbildad inom ekonomi på antingen universitet eller yrkeshögskola och hunnit samla på dig minst 1–2 års relevant erfarenhet. Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska samt har erfarenhet av Excel.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är en noggrann, självständig och social person som snabbt sätter sig in i nya arbetsuppgifter, genomför ditt arbete ansvarsfullt och håller hög kvalitet i samtliga processer. Du är prestigelös och har en stark förmåga att ta initiativ och arbetar proaktivt i det dagliga arbetet, där du lägger stor vikt vid att leverera kvalitativa resultat enligt tidsplan.

Om Gazella

Gazella är specialister på rekrytering och konsultlösningar inom ekonomi. Tack vare att vi både har seniora medarbetare med lång operationell branscherfarenhet och ett lagorienterat arbetssätt med nischade team, har vi en god förståelse för de roller vi tillsätter – på alla ekonomifunktionens alla olika nivåer. Sedan Gazellas start 2014 har vi haft förmånen att hjälpa över 1200 kandidater vidare i karriären och försett många uppdragsgivare med kompetenta medarbetare. Våra medarbetares höga engagemang, ett kraftfullt och skräddarsytt searchverktyg samt vår strukturerade process för att upprätthålla kontakten med medlemmarna i vårt nätverk, gör att vi kan presentera kvalitetssäkrade konsulter redan inom 24 timmar. Tillsammans bidrar detta till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst. Gazella håller fanan högt gällande konsult- och personalvård, där balans mellan privatliv och arbetsliv är viktigt. Vi erbjuder alla våra anställda:

 • Hybridkontor – vi erbjuder flexibilitet mellan kontorstid och distansarbete.
 • Härligt kontor i hjärtat av Östermalm.
 • Friskvårdsbidrag.
 • Roliga event, konferenser och andra kulturbyggande aktiviteter.
 • Sjukvårdsförsäkring och försäkringsrådgivning för samtliga medarbetare.
 • Tillägg till föräldrapenning.

Ansökan

Kan det vara dig vi söker? Vi kommer att intervjua kandidater löpande för denna tjänst, så om du tycker tjänsten låter intressant– skicka in ditt CV redan idag via ansök-knappen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Gustav Almén (gustav.almen@gazella.se) som är ansvarig rekryteringskonsult för denna tjänst.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Gustav Almén Gazella rekrytering