Ekonomiassistent till bolag inom reklambranschen

Ekonomiassistent till bolag inom reklambranschen

Vi söker nu en medarbetare till ett klientbolag i Stockholm. Vi söker en noggrann och servicemedveten person med stort engagemang som har erfarenhet ifrån arbete som ekonomiassistent eller redovisningsassistent på ekonomiavdelning och vi ser gärna att du är van vid stora reskontraflöden. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 12 månader som kräver att du har är tillgänglig omgående. Vi intervjuar kandidater löpande och ber dig skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Utföra det löpande arbetet med leverantörsreskontra med kontroll och avstämning av leverantörsfakturor.
  • Besvara leverantörsförfrågningar och sköta kontakten med leverantörer rörande betalningar.
  • Följa upp eventuella oklarheter i leverantörsfakturorna med leverantörerna.
  • Löpande skanning av fakturor och betalningar.
  • Vara ett pålitligt stöd och assistera i det dagliga redovisningsarbetet.
  • Föreslå och delta i interna projekt och förbättringar av processer.

Erfarenhet

Vi söker dig med erfarenhet ifrån arbete på ekonomi- eller redovisningsavdelning med goda kunskaper om leverantörsreskontraprocessen. Vi ser gärna att du har har tidigare erfarenhet från att arbeta med stora reskontraflöden.

Personliga egenskaper

Som person är du proaktiv, noggrann och positiv. Du kan hantera en stor variation av arbetsuppgifter och leverera hög kvalitet inom utsatt tidsram. Du har lätt föra att lära dig nya saker, är flexibel och genomför ditt arbete ansvarsfullt. Du har intresse och förmåga att se hela processen och föreslå förbättringar.

Gazella

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan

Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är Daniel Wessberger.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: