Ekonomiassistent till Assemblin VS AB i Västberga

assemblin

Gazella rekryterar nu en ekonomiassistent inom kund- och leverantörsreskontra till Assemblin VS i Västberga, en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Här kommer du tillhöra ett prestigelöst och kompetent ekonomiteam för Assemblin VS och arbeta brett tillsammans med tre andra ekonomiassistenter och rapportera till bolagets redovisningschef. Du kommer hantera kund- och leverantörsreskontra, löpande bokföring och övriga ekonomirelaterade uppgifter i en kommunikativ roll som innefattar daglig kontakt med verksamheten samt även extern kontakt till bolagets kunder. För att lyckas i rollen krävs det att du är en strukturerad, kommunikativ person med eget driv. Du är initiativtagande, vill utvecklas och trivs med varierande arbetsuppgifter.

Vi arbetar löpande med urval och kommer att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Vi ber dig därför, vid intresse, att skicka in din ansökan redan idag!

Vad Assemblin VS erbjuder dig

Värdegrunden är grunden i vår gemensamma kultur, som vägleder oss i vårt dagliga arbete.
Vi kan – Vi vill – Vi bryr oss. Med rätt kompetens, erfarenhet och utrustning utför vi vårt jobb med stolthet. På så vis bidrar vi alla till att göra våra kunder nöjda. Engagemang och nyfikenhet driver oss framåt. Genom att ständigt utveckla oss själva och vår verksamhet skapar vi smarta och hållbara installationer för våra kunder. Tillsammans utför vi vårt jobb med stor respekt för varandra och våra kunder. Vi tar också ansvar för miljön och samhället omkring oss.

Assemblin VS tillämpar flextid (kl. 07-09 – 16–18) samt möjlighet att arbeta hemifrån ett par dagar i veckan. Söker du en jämställd arbetsgivare som värderar långsiktighet, där du får chans att delta i projekt och utvecklas? Då kan detta vara din framtida arbetsplats!

Din utmaning

I rollen som Ekonomiassistent på Assemblin VS kommer din arbetsuppgifter bland annat vara:

 • Hantering av kund- och leverantörsreskontra.
 • Administration av ankomst-, fel- och utredningskön.
 • Löpande bokföring.
 • Inbetalningsanalyser.
 • Balansavstämningar.
 • Kundupplägg.
 • Konstaterade kundförluster.
 • Inkasso och kravhantering.
 • Ränte- & omkostnadsfakturering.
 • ROT.
 • Kreditupplysningar.
 • Ärendehantering.
 • Kassa & bank.
 • Internkontroll.

Erfarenhet

Vi ser gärna att du har arbetat i liknande ekonomiroll i minst fem och nu söker en arbetsplats som du vill stanna kvar på och trivas i långsiktigt. Vi söker dig som har erfarenhet av kund- och leverantörsreskontra, omvänd byggmoms och representation. Utbildning inom ekonomi, redovisning eller motsvarande är meriterande. Du har goda kunskaper i Officepaketet samt hanterar svenska och engelska i tal såväl som skrift. Det är även meriterande om du tidigare har arbetat i 4PS (Navision), Business Central, Symbrio, Creditsafe, InExchange, Pure och/eller Crediflow, men inget krav.

Personliga egenskaper

För att lyckas i denna roll är det viktigt att du är en lagspelare som tror på samarbete och med en prestigelös attityd delar med dig av dina erfarenheter, samtidigt som du kan arbeta självständigt.
Du är positiv, kommunikativ och trivs med att många kontaktytor i organisationen. Det är även viktigt att du trivs med att arbeta brett med olika arbetsuppgifter och har en fallenhet för att skapa struktur och ordning.

Om Assemblin VS

Assemblin VS är ledande inom installationsområdet på den svenska marknaden. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för värme, sanitet, sprinkler, industri, energi och kyla i kontor, arenor, kulturbyggnader, shoppingcenter, bostäder, sjukhus och industrier. Vi finns på ca 50 orter i Sverige. Omsättningen är runt 3,5 miljarder kronor och vi är omkring 1 500 medarbetare. Läs mer om oss på assemblin.com.

Ansökan

Kan det vara dig vi söker? Vi intervjuar kandidater löpande till denna roll, skicka in din ansökan redan idag via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Sophie Falk (sophie.falk@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: