Ekonomiassistent inom kundreskontra till globalt bolag i centrala Stockholm

gazella

Gazella söker en ekonomiassistent med inriktning kundreskontra till ett globalt bolag med kontor i centrala Stockholm. Rollen innefattar uppgifter med fokus på kundreskontra, allt från att hantera det dagliga inflödet av in- och utbetalningar, avstämningar, delaktighet vid månads- och årsbokslut samt kontakt med kunder och andra i organisationen. Du kommer även hantera påminnelse och kontakt med inkassobolag. Uppdraget är initialt på 10 månader med god chans till förlängning. Om önskvärt, finns det möjlighet att arbeta på distans 2-3 dagar i veckan, annars träffas de gärna i nyrenoverade lokaler med placering i centrala Stockholm. Som person trivs du i en föränderlig miljö. Du är en positiv och flexibel person som uppskattar att arbeta strukturerat tillsammans med andra härliga kollegor. Du bör ha god kommunikationsförmåga och en social framtoning då du har många kontaktytor, både med kunder och övriga i bolaget. För att trivas i rollen ser vi gärna att du har arbetat med likande arbetsuppgifter tidigare eller att du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Du behärskar svenska och engelska väl i både tal och skrift.  

 

Ta chansen att bli en del av Gazella och skicka in din ansökan redan idag!  

Din utmaning

I rollen som Ekonomiassistent med inriktning kundreskontra kommer dina arbetsuppgifter vara:  

 

  • Hantera det dagliga inflödet av in- och utbetalningar, uppföljning av betalningar m.m.
  • Sköta avstämningar mot bank samt kontoavstämningar vid månads- och årsbokslut 
  • Kundservice via telefon och mail samt stöd mot organisationen i kundrelaterade frågor
  • Inkasso- och påminnelsehantering  
  • Utveckling av teamets processer och arbetssätt – det finns alltid utrymme för nya idéer och möjligheter!

Bakgrund  

Vi söker dig som är utbildad ekonom och har minst 2 års erfarenhet av liknande arbete, fördelaktigt från stora bolag. Du kommer ha en stor fördel om du är van vid att arbeta och navigera i flera olika system. Du är flytande i svenska och engelska, både i tal och skrift. 

 

Personlighet 

Som person trivs du i en föränderlig miljö. Du är en positiv och flexibel person som uppskattar att arbeta strukturerat tillsammans med andra härliga kollegor. Du bör ha god kommunikationsförmåga och en social framtoning då du har många kontaktytor, både med kunder och övriga i bolaget. 

 

Vad Gazella erbjuder dig  

Bli en del av Gazellas konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdsbidrag och pension. Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.  

 

Ansökan 

Passar du in på ovanstående profil? Ansök redan idag via ansök-knappen! Ansökningar hanteras löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta Marika Kollberg (marika.kollberg@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst 

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Marika Kollberg Gazella Interim Accounting