Ekonomiassistent

gazella

Gazella söker nu en ekonomiassistent till ett internationellt bolag inom retail, med kontor i centrala Stockholm. I rollen som ekonomiassistent på detta bolag kommer du att arbeta brett med både kund- och leverantörsreskontra samt löpande redovisning. Vi söker dig som tidigare arbetat inom antingen kund- eller leverantörsreskontra i större bolag och är bekväm med att arbeta brett och ha många bollar i luften.

Vi intervjuar kandidater löpande för denna tjänst, vid intresse ber vi dig därför att skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

  • Hantera kund- och leverantörsreskontra
  • Boka inkommande och utgående betalningar via fil
  • Avstämningar och stötta redovisningsavdelningen
  • Kreditbedömningar, påminnelse- och inkassohantering
  • Daglig telefonkontakt med kunder, vårda kundregister
  • Delta i projekt med målsättning att förbättra interna rutiner och processer

Erfarenhet

Vi söker dig som har 2–5 års relevant erfarenhet, som vill fortsätta utvecklas inom både kund- och leverantörsreskontra. I ditt arbete har du ett systematiskt arbetssätt med vilja och förmåga att ta dig an nya utmaningar, som att självständigt initiera och driva projekt med hög kvalitet. Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska samt har erfarenhet från arbete i Excel.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är positiv, initiativtagande och gillar utmaningar. I ditt arbete är du noggrann, strukturerad och ansvarsfull. Du utför dina arbetsuppgifter både självständigt och tillsammans med dina kollegor. Du trivs även i en händelserik miljö med internationell prägel, där du har många kontaktytor.

Vad Gazella erbjuder dig

Bli en del av Gazellas konsultnätverk! Vi är övertygade om att konsultuppdrag skapar möjlighet att snabbt samla på sig mycket erfarenhet från olika branscher, testa olika företagsformat och möta olika organisationsstrukturer och kulturer. Vi arbetar ständigt med en rad spännande bolag i flera olika branscher och erbjuder dig konsultuppdrag som passar dina behov. Som anställd konsult hos Gazella får du ta del av våra nätverkande och roliga event och du erbjuds friskvårdsbidrag och pension. Gazella vill vara din långsiktiga partner genom karriären. Hos oss kan du lita på omtanke för din trivsel, uppföljning och utveckling.

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Registrera ditt CV genom att klicka på ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Marika Kollberg, marika.kollberg@gazella.se, som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.