Ekonomiansvarig till Clearwater International

clearwater

Gazella rekryterar nu en ekonomiansvarig till Clearwater Internationals kontor i Sverige. Clearwater arbetar som projektledare inom M&A och då framför allt företagstransaktioner med fokus på försäljning av stora onoterade bolag där de är med i hela processen från start till mål. Till denna tjänst söker vi dig som vill jobba i en varierande roll med operativt ansvar för bolagets ekonomifunktion. I rollen kommer du också att ansvara för och driva interna projekt i samarbete med bolagets COO. För att lyckas i den här rollen tror vi att du som person är noggrann, prestigelös och har ett öga för detaljer.

Vad Clearwater erbjuder dig

Hos Clearwater International arbetar fler än 350 erfarna rådgivare i 16 olika länder. Den svenska verksamheten utgår ifrån vackra lockar i centrala Stockholm och består idag av 32 medarbetare. Det är en ung organisation som tror på talanger och högt engagemang. Kulturen präglas av öppenhet, tillit och ömsesidig respekt. Verksamheten i Sverige är i en expansiv fas och för rätt person kommer det finnas stora möjligheter att växa i takt med bolaget.

Din utmaning

I rollen som Ekonomiansvarig på Clearwater, kommer dina arbetsuppgifter vara:

  • Operativt ekonomiansvarig för Clearwater Sverige.
  • Upprätta kvartals- och årsbokslut, årsredovisning enligt K2 samt moms- och inkomstdeklarationer.
  • Systemägare av Fortnox.
  • Äga kommunikationen med revisorer, partnerbolag och övriga samarbetspartners.
  • Ta fram koncept och bland annat projektleda företagets event och resor tillsammans med samarbetspartners.

Erfarenhet

Till denna roll söker vi dig med en utbildning inom ekonomi och ett par års arbetserfarenhet av kvalificerat ekonomiarbete. Vi ser gärna att du har vana att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och trivs med att arbeta i en varierande roll. Vidare uttrycker du dig väl både på svenska och engelska samt har erfarenhet av Office-paketet. Erfarenhet av projektledning och ekonomisystemet Fortnox ses som meriterande.

Personliga egenskaper

Vi söker efter dig som är en noggrann, strukturerad person som uppskattar ett högt tempo. Du är kommunikativ, arbetar bra självständigt och driver naturligt projekt från start till mål. För att vara lyckosam i rollen ser vi även att du arbetar proaktivt, är flexibel och genomför ditt arbete ansvarsfullt.

Ansökan

Kan det vara dig vi söker? Vi intervjuar kandidater öpande till denna roll, så skicka in din ansökan redan idag via ansök-knappen. Har du frågor är du välkommen att kontakta Stina Carlsson (stina.carlsson@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Stina Carlsson Gazella Rekrytering