Ekonom som kroknat på rapportering och söker en relationsorienterad roll

Ekonom som kroknat på rapportering och söker en relationsorienterad roll

Är du den enda personen på kontoret som inte har budgetposter i Excel inför semestern? Den på din avdelning som inte gör en pivottabell för att följa upp dina elräkningar? Kanske har du själv precis kommit på skämtet ”vad är det som görs och görs men som ändå måste göras igen? – Kvartalsrapporteringen. Se då hit!

Till Gazellas nyetablerade säljfunktion söker vi en Account manager som är ekonom i grunden men som skulle tycka det vore roligt att jobba i en mer relationsorienterad roll, där du bygger relationer med nya klientbolag. Som person är du analytiskt lagd, älskar att prata om ekonomi och är duktig på att diskutera kring hur en ekonomifunktion bör vara uppbyggd. Låter detta som dig? Då har Gazella en roll för dig.

Vad Gazella erbjuder dig

Sammansättningen av personer på Gazella gör vår arbetsplats till en fartfylld, positiv och utvecklande miljö. Vi ligger mitt i centrala Stockholm i GT30 huset, som erbjuder gym, learn-luncher och nätverkande aktiviteter. På Gazella jobbar vi aktivt med vår personalkultur och starka, bra värderingar är viktigt för oss. För att hålla teamkänslan på topp erbjuder vi en rad olika aktiviteter, såsom sportaktiviteter, massage, restaurangbesök, after work och resor. För att se mer om detta får du gärna titta in på vårt Instagramkonto.

Din utmaning

  • Skapa nya affärer för Gazella, där du identifierar och bearbetar ekonomifunktioner och hjälper Gazellas nya och befintliga kunder med att attrahera och hitta nya talanger.
  • Bygga relation med beslutfattare och aktivt utveckla och stärka Gazellas nätverk.
  • Arbeta för att utveckla Gazellas erbjudande för rådgivning inom ekonomi/finans.
  • Vara delaktig i och driva implementationen av ett nytt CRM-system samt tillhörande arbete med att bygga upp långsiktiga processer och strukturer.
  • Vara med och utveckla sälj- och marknadsfunktionen med hjälp av digitala flöden och verktyg för att på så sätt skapa de förutsättningar som krävs för att Gazella ska vara det självklara valet av rekryteringspartner inom vår nisch.
  • Arbeta med att utveckla interna samarbeten med kollegor från sälj-, rekryterings- och marknadsavdelningen.

Erfarenhet

Till denna roll söker vi dig som har tidigare erfarenhet av B2B försäljning och du har med stor fördel en akademisk examen. Du är en duktig nätverkare och trivs i en social roll samtidigt som du har ett intresse för hur man kan hitta nya sätt att göra saker på, med hjälp av media, digitala kanaler och marknadsföring. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet från rekryteringsbranschen och har en god förståelse för hur organisationer är uppbyggda.

Personliga egenskaper

För att lyckas i denna roll behöver du kunna kombinera din sociala och kommunikativa sida med ett strukturerat och organiserat sinne. Vi är ett bolag i tillväxt och för att trivas tror vi att du uppskattar ett högt tempo där man är öppensinnad för nya idéer samtidigt som man ser till att bygga stabila och långsiktiga relationer. Du drivs av att hitta nya sätt att göra saker på och är intresserad av hur man kan tillämpa digitala lösningar för att ligga i framkant. Du håller hög aktivitetsnivå i ditt arbete och trivs med att arbeta i team med stark sammanhållning.

Gazella

Gazella är specialister på rekrytering och konsultlösningar inom ekonomi och finans. Vi har seniora medarbetare med lång operationell branscherfarenhet och tack vare ett lagorienterat arbetssätt, med nischade team, har vi en god förståelse för tjänster på alla nivåer inom ekonomifunktionen. Sedan Gazellas start 2014 har vi haft förmånen att hjälpa över 800 kandidater vidare i karriären och försett lika många uppdragsgivare med kompetent personal. Våra medarbetares höga engagemang, ett kraftfullt och skräddarsytt searchverktyg samt vår strukturerade process för att upprätthålla kontakten med medlemmarna i vårt nätverk, gör att vi kan presentera kvalitetssäkrade konsulter på 48 timmar. Allt detta bidrar till vår förmåga att leverera en snabb, flexibel och preciserad tjänst.

Ansökan

Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är Patrik Sundelin.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: