Ekonom inom kundreskontra till storbolag i Stockholm

Ekonom inom kundreskontra till storbolag i Stockholm

Gazella söker nu en ekonom inom kundreskontra till ett stort bolag med kontor i Stockholm. Till denna tjänst letar vi efter en noggrann och hjälpsam lagspelare med erfarenhet från att arbeta med kundreskontra. Företaget befinner sig i en förändringsfas och det krävs att du är flexibel och bekväm med att jobba i en föränderlig miljö. Tjänsten börjar som ett konsultuppdrag med goda möjligheter till förlängning efter uppdragets slut. Starten på uppdraget är under våren men tillsättningen sker gärna så snart som möjligt. Intervjuer sker därför löpande, skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Utföra löpande arbete inom kundreskontra från faktura till betalning. Detta sker både digitalt och i pappersform.
  • Delta i utredningsarbete kopplat till processen för kundreskontra.
  • Ansvara för bankavstämningar till ett antal konton, samt granska kassaredovisning.
  • Sammanställa faktureringsunderlag, hantera bankinbetalningar och balansavstämningar, samt säkerställa att faktureringen är slutförd.
  • Stötta redovisningsavdelningen i frågor rörande redovisning och bokföring.
  • Hantera kontakter med kunder och ge stöd till interna medarbetare.
  • Föreslå och delta i arbetet att utveckla och förbättra interna processer och rutiner.

Erfarenhet

Vi söker dig med en eftergymnasial utbildning inom ekonomi/redovisning som har 1-3 års erfarenhet av tjänst på ekonomiavdelning. Du har tidigare erfarenhet av arbete inom kundreskontra. Vidare har du har en förmåga att leverera ditt arbete inom utsatt tidsram, även när tiden är knapp. Du är en van användare av Excel och är flytande i tal och skrift både på svenska och engelska.

Personliga egenskaper

Vi söker en driven team player som är både noggrann och strukturerad. Då tjänsten innebär många kontaktytor är det viktigt att du har servicekänsla, är kommunikativ och positiv. I ditt arbete är du flexibel och genomför ditt arbete ansvarsfullt, även när arbetsbelastningen är hög.

Gazella

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan

Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är Filip Grundströmer.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: