Driven Redovisningsekonom till SVEFAB

Driven Redovisningsekonom till SVEFAB

Gazella rekryterar nu en redovisningsekonom med erfarenhet av fastigheter och bostadsrättsföreningar till Svealands Fastighetsteknik AB. Bolaget tillhandahåller ekonomisk-, teknisk- och administrativ förvaltning till fastighetsägare. Bolaget har de senaste åren haft en mycket god tillväxt och har flera år i rad blivit utnämnt till Gasellföretag av Dagens Industri. Till deras fortsatta tillväxtresa söker vi nu en social och självgående redovisningsekonom som drivs av utvecklingsarbete.

Du har möjlighet att arbeta på något av koncernens kontor, antingen på Roslagsgatan eller på kontoret i Åkersberga. Du kommer att få möjligheten att driva och vara delaktig i uppbyggnaden av den nya funktionen med fokus på kundbolagens ekonomiska förvaltning. Då det förekommer många kontaktytor i rollen tror vi att du är kommunikativ och trivs i en social kontext. Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Sköta löpande bokföring för flertalet bolag med fokus på bostadsrättsföreningar.
  • Hantera kund- och leverantörsreskontra samt moms- och skattedeklarationer.
  • Ansvara för månads-, årsbokslut och årsredovisning för kundbolagen.
  • Stötta övrig organisation och kunder i förvaltnings- och fastighetstekniska frågor.
  • Driva uppbyggnaden och utvecklingen av den nya funktionen.
  • Vara kontaktperson mot nya och befintliga kunder som till exempel fastighetsägare, styrelseordförande samt interna kollegor.

Erfarenhet

Vi söker dig med ca 3-7 års erfarenhet av brett redovisningsarbete från ax till limpa. Du har tidigare arbetat med redovisning riktad mot bostadsrättsföreningar och fastigheter och det är mycket positivt om du tidigare arbetat med att ta fram nya rutiner och processer. Det är meriterande om du i tidigare roller arbetat mot flertalet kontaktytor och är van att snabbt kunna växla mellan olika fokusområden. Du har goda kunskaper i Excel och du kan uttrycka dig väl på både svenska och engelska.

Personliga egenskaper

Till denna roll söker vi en kommunikativ, självständig och noggrann person som kan hantera en stor variation av arbetsuppgifter samt trivs med stort ansvar. Som person är du strukturerad, social och flexibel i ditt arbetssätt. Du har en god kommunikativ förmåga och tycker om att utveckla rutiner och processer i arbetet. Vidare är du är trygg i din kompetens och trivs i en social roll med många kontaktytor.

Svealands Fastighetsteknik Aktiebolag

SVEFAB tillhandahåller fullservice för fastighetsägare genom kostnadseffektiva, miljömässiga och långsiktiga förvaltningsåtgärder inom tre segment: teknisk förvaltning av fastigheter, administrativ förvaltning av fastigheternboch ekonomisk förvaltning av fastigheter. Vi har vårt huvudkontor i Österåker samt ett flertal platskontor i Mälardalen, vi sysselsätter c:a 60 medarbetare.

Den ekonomiska tillväxten har varit så god att SVEFAB under flera år utnämnts av Dagens Industri till ett så kallat Gasellföretag. 2016 erhöll vi även AAA, högsta kreditvärdighet i Bisnodes kreditvärderingssytem.

SVEFAB är kvalitet, miljö samt arbetsmiljöcertifierade enligt standard ISO 9001-ISO 14001 och OHSAS 18001.

Gazella

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan

Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvariga kontaktpersoner är Rebecca Benholm och Julia Minges.

#LI-DNI

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: