Driven och analytisk Sales Controller till Villeroy & Boch Gustavsberg

Driven och analytisk Sales Controller till Villeroy & Boch Gustavsberg

Gazella rekryterar nu en Sales Controller till Villeroy & Boch Gustavsberg’s kontor i Gustavsberg. Till denna roll söker vi en driven och kvalitetsmedveten person med stark analytisk förmåga. Som Sales Controller hos Villeroy & Boch Gustavsberg ingår du i divisionen Bath & Wellness och innehar en internationell roll med kontaktytor som sälj- och marknadsorganisationen i norra Europa samt huvudkontoret i Tyskland. Divisionen Bath & Wellness har fokus på alla produkter inom badrummet. Du kommer att arbeta med analys och uppföljning av bonusavtal, månadsbokslut samt agerar bollplank till bolagets säljchefer. Vid sidan av det löpande controllingarbetet finns även stora möjligheter att förbättra och vidareutveckla arbetssätt. Detta är en utvecklande och utmanande tjänst och en värdefull chans för dig som vill utvecklas som Controller och växa med din arbetsgivare. Intervjuer kommer att hållas löpande och vi ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Analysera samt beräkna bonusar och sälj-kommissioner samt inneha ett huvudansvar för bonusavtalen för alla kunder i norra Europa
  • Ansvara för analys och rapportering av månadsbokslut och delaktighet i budget och prognosarbete för Norra Europa
  • Ansvara för budget och uppföljning av bolagets marknadsföringskostnader
  • Samarbeta med säljavdelningen och agera business partner till marknadsansvariga genom diverse analyser
  • Agera support till bolagets Business Controller med ad hoc-analyser
  • Driva förändringsarbete avseende analyser och rutiner samt arbeta med att utveckla processer
  • Ansvara för, utveckla och optimera bolagets Sales IT-system SAP Business Warehouse

Erfarenhet

Vi ser gärna att du har en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande, samt 1-2 års erfarenhet från en roll inom controlling. Du har tidigare innehaft en roll som Sales Controller, Junior Controller eller Business Controller men även tidigare erfarenhet av redovisning och revision ses som värdefullt. Det är meriterande om du har arbetat med analyser av bonusar eller kickbacks sedan tidigare samt att du har goda kunskaper i Excel. Vidare uttrycker du dig väl på både svenska och engelska, i såväl muntlig som skriftlig kommunikation.

Personliga egenskaper

Som person är du driven och analytisk, samtidigt som du vågar utmana och driva ett arbete framåt. Du är kommunikativ och trivs med att ha flertalet kontaktytor, samt uppskattar att arbeta i en föränderlig miljö. Din starka analytiska förmåga och ditt siffersinne bidrar till uppföljning och kontroll som ger en helhetssyn över hela företagets verksamhet. Vidare är du noggrann samt en ödmjuk lagspelare som trivs att samarbeta med andra men kan också arbeta självständigt och ta eget ansvar.

Villeroy & Boch Gustavsberg

Villeroy & Boch Gustavsberg AB är en av Skandinaviens ledande producenter av badrumsprodukter och bordsporslin. I koncernen ingår varumärkena Gustavsberg och Villeroy & Boch. Divisionen Bath & Wellness har fokus på alla produkter inom badrummet, t ex WC, tvättställ, blandare, badrumsmöbler, badkar och massagebadkar och divisionen Tableware har ett brett sortiment med allt för det dukade bordet. Den nordiska koncernen har i dag omkring 450 medarbetare och omsätter ca 1 miljard SEK. Företaget är ett helägt dotterbolag till den tyska koncernen Villeroy & Boch AG och tillhör därmed en av Europas största producenter av badrumsinredningar och kvalitetsporslin. Gustavsberg har en lång tradition – porslinstillverkningen startade år 1825 – och företagets kran- och WC-modeller tillverkas i Sverige. Filosofin har sedan starten varit hög kvalitet, god formgivning, tidlös design och innovativa lösningar. Företaget satsar stort på vattenbesparing och miljöarbete. Ambitionen för framtiden är att öka marknadsandelar på den nordiska marknaden genom att etablera starkare relationer med kommersiella ”triggers” bland Villeroy & Boch Gustavsberg’s nyckelkunder.

Gazella

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan

Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvariga kontaktpersoner är Katarina Milenkovic och Hugo Bergström.

#LI-DNI

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: