Driven Ekonomichef till Crona Software

Crona

Gazella rekryterar nu en affärsinriktad och driven Ekonomichef till Crona Software, ett mjukvarubolag som är specialiserade på utveckling och försäljning av personaladministrativa produkter och tjänster. Crona Software söker nu en person som kommer att leda finansfunktionen med fokus på rapportering och strategiskt finansiellt arbete samt effektivisering av ekonomifunktionens processer. I rollen kommer du att ha personalansvar och rapportera till bolagets VD. Vi söker därmed en person som vill ta sig an en spännande roll i en dynamisk och snabbväxande organisation.

Vad erbjuder Crona Software dig?

Som ekonomichef för Crona Software kommer man bli en nyckelspelare för företagets expansiva resa, och för rätt person kommer det finnas stora möjligheter att utvecklas och växa inom organisationen. Crona Software har en modern och flexibel arbetsmiljö med ett inkluderande och prestigelöst klimat. Arbetet utförs om man så önskar på plats i Alingsås men dem har även kontor både i Solna och i Helsingborg.

Låter det intressant? Vi kommer att intervjua kandidater löpande till denna tjänst och ber dig därför vid intresse för rollen att skicka in ditt CV redan i dag!

Din utmaning

I rollen som Ekonomichef på Crona Software kommer dina arbetsuppgifter att vara:

  • Övergripande ansvar för ekonomifunktionens arbete, från redovisning till ekonomistyrning.
  • Leda det strategiska finansiella arbetet och utvecklingen av performance management.
  • Ansvara för arbetet med budgetering och forecast.
  • Plocka hem idag outsourcad bokföring samt arbeta med att digitalisera och effektivisera ekonomifunktionens processer.
  • Vara ett strategiskt och finansiellt bollplank till VD och övriga kollegor.
  • Vara en del av företagets ledningsgrupp där du förväntas att aktivt bidra till utveckling, kontroll och effektivisering av verksamheten.

Erfarenhet

Vi söker dig med en akademisk examen inom ekonomi och med minst 5 års erfarenhet från kvalificerat ekonomiarbete. Vi ser gärna att du har arbetat inom revision och/eller redovisning i grunden och att du därefter har arbetat med ekonomistyrning i en bred och strategisk roll som financial- och/eller business controller. Du har goda kunskaper i Excel och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift på såväl svenska som engelska.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är lyhörd, prestigelös och flexibel. Du är lösningsorienterad och har en hög energinivå. Du drivs av både det finansiella och affärsmässiga och trivs i en utvecklingsbenägen och föränderlig miljö. För att passa in i rollen krävs det även att du besitter en god kommunikativ förmåga och är naturligt bra på att skapa relationer, såväl internt som externt.

Om Crona Software

Crona Software AB är en del av Confirma Software, ett nordiskt mjukvaruföretag med fokus på lösningar för små och medelstora företag. Crona Lön, Crona DokuMera och Crona Boxnet och verkar under det gemensamt under varumärket Crona. Genom förvärvet av Boxnet och DokuMera i oktober 2021 har vi nu etablerat ett mycket bredare tjänsteerbjudande med fokus på de flesta små och medelstora företags operativa behov varje dag.

Den nya affärsenheten erbjuder lösningar inom lön, kassasystem samt affärsmallar och dokument. Alla lösningar är fokuserade på effektivitet och kontroll för kunderna och de har etablerat starka positioner inom sina respektive funktionalitetsområden. Programmen kan användas separat eller integrerade. Affärsenheten har närmare 10.000 kunder och omsätter omkring 100 MSEK per år.

Ansökan

Ansökningar hanteras löpande, passar du in på ovanstående profil? Ansök redan idag via ansök-knappen! I den här rekryteringen samarbetar Crona Software med Gazella som partner. Har du frågor är du välkommen att kontakta Jonathan Thunborg (jonathan.thunborg@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: