Consultants & Managers till Accenture Management Consulting – Financial Services

Consultants & Managers till Accenture Management Consulting – Financial Services

Gazella rekryterar nu management- och technology consultants i varierad senioritet till Accentures Financial Services. Affärsområdet Financial Services är i sin tur uppdelat i sju grupper; Banking, Capital Markets, Finance & Risk, Insurance, Distribution & Marketing och Technology Advisory.
Accenture Financial Services stödjer banker, försäkringsbolag och kapitalförvaltningar att transformeras/ digitaliseras för att kontinuerligt nå ökad lönsamhet, minska komplexiteten samt anpassa sig till regleringar på marknaden. I din roll kommer du vara med att hjälpa ledande aktörer i den finansiella sektorn med affärskritiska strategi- och implementeringsprojekt. Detta i en miljö med stark lagkultur tillsammans med högpresterande och kompetenta kollegor. Förutsättningar och omständigheter som ger dig övärderliga utvecklingsmöjilgheter.

Vi söker expertis inom följande områden

 • Banking
 • Capital Markets
 • Finance & Risk
 • Insurance
 • Distribution & Marketing (D&M)
 • Tech Advisory

Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

 • Ansvara för att bistå klientbolagen att förverkliga och utveckla sina affärsmöjligheter
 • Strukturera komplexa problem inom affärs- eller IT-omvandlingsprojekt
 • Aktivt delta i projekt och leda arbetsprocesser
 • Analysera och dra slutsatser baserade på konsoliderade och behandlade data
 • Samarbeta med och utveckla medarbetare i teamet
 • Arbeta dedikerat för att överträffa uppdragsgivarnas förväntningar

Erfarenhet

Vi söker dig som har en akademisk examen och 2-15 års arbetslivserfarenhet som managementkonsult på en konsultfirma alternativt linjeerfarenhet från finansinstitut där du arbetat med förändrings- eller processarbeten. Vi söker dig med erfarenhet av och intresse för finanssektorn, försäljning, management och affärsutveckling. Kunskaper om strategisk förändring, risk management, digitalisering och IT är meriterande. Vidare ser vi att du har vana från att ansvara för egna projekt samt förmågan att ta dig an nya och ibland ostrukturerade utmaningar på ett framgångsrikt sätt. Du har goda kunskaper i Excel och uttrycker dig väl på såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är driven, resultatorienterad och analytisk. Du har starka ledaregenskaper, sätter dig snabbt in i nya projekt, genomför ditt arbete strukturerat och ansvarsfullt samt håller hög kvalitet i samtliga processer. Du är noggrann och proaktiv samt har hög arbetskapacitet och stresströskel. Du har lätt för att uttrycka dig och är skicklig på att samarbeta med andra.

Accenture

Accenture arbetar i gränslandet mellan IT och affär. Vi kombinerar djup branschkunskap, stort tekniskt kunnande och innovation med stark leveransförmåga för att hjälpa våra kunder att förbättra sina resultat och skapa långsiktigt hållbara värden. Vi är verksamma inom strategisk rådgivning, konsulttjänster, digitalisering, IT och verksamhetsoptimering. Genom innovation strävar vi efter att göra världen till en bättre plats.

Accenture har stark digital närvaro både globalt och lokalt. Under 2013 stärktes vår digitala kapacitet ytterligare i och med förvärvet av Fjord, en global designbyrå som är specialiserad på digitala upplevelser och tjänster som engagerar konsumenter över flera plattformar. 2015 förvärvade vi även svenska Brightstep som nu är en del av Accenture Interactive, ett konsultbolag helt inriktat på digital handel. Och 2018 välkomnade vi teamet från den kreativa byrån The World Loves samt CRM-byrån Kaplan, marknadsledande inom datadriven marknadsföring, till vår familj.

För närvarande är vi 477 000 personer som arbetar på Accenture i 120 länder, varav 1300 är verksamma i Sverige.

Gazella

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan

Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan eller följande länk: Ansvarig kontaktpersoner är Jesper Ideberg

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: