Consultants & Managers till Accenture Management Consulting – Financial Services

Consultants & Managers till Accenture Management Consulting – Financial Services

Gazella rekryterar nu management- och technology consultants i varierad senioritet till Accentures Financial Services. Affärsområdet Financial Services är i sin tur uppdelat i sju grupper; Banking, Capital Markets, Finance & Risk, Insurance, Distribution & Marketing och Technology Advisory.
Accenture Financial Services stödjer banker, försäkringsbolag och kapitalförvaltningar att transformeras/ digitaliseras för att kontinuerligt nå ökad lönsamhet, minska komplexiteten samt anpassa sig till regleringar på marknaden. I din roll kommer du vara med att hjälpa ledande aktörer i den finansiella sektorn med affärskritiska strategi- och implementeringsprojekt. Detta i en miljö med stark lagkultur tillsammans med högpresterande och kompetenta kollegor. Förutsättningar och omständigheter som ger dig övärderliga utvecklingsmöjilgheter.

 

Vi söker expertis inom följande områden

 • Banking
 • Capital Markets
 • Finance & Risk
 • Insurance
 • Distribution & Marketing (D&M)
 • Tech Advisory

Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

 • Ansvara för att bistå klientbolagen att förverkliga och utveckla sina affärsmöjligheter
 • Strukturera komplexa problem inom affärs- eller IT-omvandlingsprojekt
 • Aktivt delta i projekt och leda arbetsprocesser
 • Analysera och dra slutsatser baserade på konsoliderade och behandlade data
 • Samarbeta med och utveckla medarbetare i teamet
 • Arbeta dedikerat för att överträffa uppdragsgivarnas förväntningar

Erfarenhet

Vi söker dig som har en akademisk examen och 2-15 års arbetslivserfarenhet som managementkonsult på en konsultfirma alternativt linjeerfarenhet från finansinstitut där du arbetat med förändrings- eller processarbeten. Vi söker dig med erfarenhet av och intresse för finanssektorn, försäljning, management och affärsutveckling. Kunskaper om strategisk förändring, risk management, digitalisering och IT är meriterande. Vidare ser vi att du har vana från att ansvara för egna projekt samt förmågan att ta dig an nya och ibland ostrukturerade utmaningar på ett framgångsrikt sätt. Du har goda kunskaper i Excel och uttrycker dig väl på såväl svenska som engelska i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är driven, resultatorienterad och analytisk. Du har starka ledaregenskaper, sätter dig snabbt in i nya projekt, genomför ditt arbete strukturerat och ansvarsfullt samt håller hög kvalitet i samtliga processer. Du är noggrann och proaktiv samt har hög arbetskapacitet och stresströskel. Du har lätt för att uttrycka dig och är skicklig på att samarbeta med andra.

Accenture

Accenture är ett av världens ledande företag inom strategi, consulting, digital, teknik och operations. Vi arbetar vid skärningspunkten mellan affärer och teknik för att hjälpa kunder att bli högpresterande företag. Med andra ord hjälper vi dem att bli framgångsrika i alla delar av verksamheten, från strategisk planering till den dagliga verksamheten. Accenture har 470 000 anställda i 52 länder och hjälper kunder i mer än 120 länder. Vi är ca. 4900 anställda i Norden (inklusive Baltikum), med ca. 1000 i Sverige. Vårt svenska huvudkontor ligger i Stockholm med ytterligare kontor i Göteborg och Malmö.

Gazella

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan

Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan eller följande länk: Ansvarig kontaktpersoner är Jesper Ideberg

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: