CFO till fintechbolag

gazella

Gazella rekryterar nu CFO till ett tillväxtbolag inom fintech. I rollen som CFO på detta bolag kommer du ha övergripande ansvar för ekonomifunktionen samt få en nyckelroll i bolaget där du får vara med och forma organisationen. Bolaget befinner sig i ett skede av fortsatt tillväxt såväl organiskt som via förvärv och du välkomnas till en entreprenöriell anda med högt i tak. Kontoret ligger i Stockholm.

Är detta en resa du vill vara med på? Välkommen med din ansökan! Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

 

Din utmaning

I rollen som CFO kommer dina arbetsuppgifter vara:

  • Övergripande ansvar för ekonomifunktionen.
  • Ansvarar för kommunikation med investerare, låneparters och andra externa parter.
  • Finansiell planering och analys av gruppens utveckling.
  • Utveckla, effektivisera och följa upp verksamheten.
  • Du blir en del av företagets ledningsgrupp och erbjuds delägarskap.

Erfarenhet

Till denna tjänst söker vi dig med en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande. Kanske har du arbetat i rollen som ekonomichef/CFO tidigare, eller så är du idag en erfaren controller som vill ta klivet att bli CFO. Du har god branscherfarenhet från finansiella bolag. Vidare ser vi gärna att du har erfarenhet av förvärv samt koncernredovisning. Har du erfarenhet av Tableau eller liknande system, är det meriterande. 

Personliga egenskaper

För denna roll söker dig som är affärsmässigt lagd, kommunikativt skicklig och har en god analytisk förmåga. Du har ett stort eget driv, är initiativrik och tar saker framåt. Vidare, trivs du i en organisation med genomsyrande entreprenöriell anda med högt i tak!

Ansökan

Ansökningar hanteras löpande, passar du in på ovanstående profil? Ansök redan idag via ansök-knappen! I denna rekrytering samarbetar våran kund med Gazella och har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Jennifer Mara (jennifer.mara@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Jennifer Mara Gazella Interim Accounting