Business Controller till Vectura Fastigheter

Gazella rekryterar nu en Business Controller med hållbarhetsfokus till Vectura. I rollen som Business Controller kommer du att bidra till deras långsiktiga framgång genom att ständigt utmana, utveckla och ta ansvar. Detta är en nyskapad roll där hållbarhet står i fokus samtidigt som man fokuserar på deras stora projekt. Vecturas affär går ut på att utveckla, förädla, förvalta och äga fastigheter inom segmenten samhällsfastigheter och kommersiella fastigheter. Du kommer att ha nära dialog och samarbete med projekt- och hållbarhetsorganisationen, regionchefer, Finance, Treasury och Transactions och rapportera till Head of Finance. Tjänsten är placerad i Stockholm city.

Vi arbetar löpande med urval och kommer att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Vi ber dig därför, vid intresse, att skicka in din ansökan redan idag!

 

Vad Vectura erbjuder dig

Här får du chansen att arbeta på ett bolag som fokuserar på det som är långsiktigt hållbart. På Vectura är relationer A och O och man drivs av att alltid utvecklas och tror att det alltid måste finnas ett bättre sätt framåt. Vectura har ca. 45 medarbetare och som controller blir du en del av ett Finance-team om 9 personer. Stämningen på kontoret är familjär och du kommer att arbeta med både drivna och kompetenta kollegor. Du erbjuds både friskvårdsbidrag och sjukvårdsförsäkring.

Din utmaning

I rollen som Business Controller med hållbarhetsfokus kommer dina arbetsuppgifter bland annat att vara:

  • Ansvara för uppföljning och rapportering samt bygga upp det interna ramverket inom hållbarhet, i nära samarbete med hållbarhetsansvarig, till vilken man också agerar bollplank.
  • Projektuppföljning utifrån ekonomiskt utfall samt agera bollplank åt projektledare för stora projekt.
  • Analysera och följa upp det ekonomiska resultatet avseende utfall och budget/prognos.
  • Delta i affärsplansarbete.
  • Driva prognos och budget samt uppföljningsarbete i samarbete med regioncheferna.
  • Bollplank till verksamheten i olika ekonomiska frågor (momskalkyler, lönsamhetskalkyler m.m.)
  • Ta fram material för ekonomisk rapportering.

Erfarenhet

Vi söker dig med en kandidatexamen inom ekonomi eller motsvarande akademisk examen. Du har minst tre års erfarenhet av att ha jobbat med controlling och har ett intresse för hållbarhetsfrågor. Du har en fallenhet för att inhämta, bearbeta, analysera och tolka data och statistik. Då du kommer att bli superuser i Insikt som är koncernens analysverktyg så är det viktigt att du har ett systemintresse. Därutöver har du flytande kunskaper i såväl svenska som engelska, både skriftligt och muntligt.

Personliga egenskaper

Vi ser att du är en affärsmässig, proaktiv och positiv person som är noggrann och mån om att leva upp till mål och kvalitetsstandarder. Du har god självkännedom och är bra på att skapa och upprätthålla relationer och samarbeten. För att lyckas i rollen så trivs du i att arbeta självständigt såväl som i grupp.

Om Vectura

Vectura är Sveriges mest erfarna nykomling. Vi kombinerar nyskapande med erfarenhet och kunskap. Vi börjar alltid med människan och skapar lösningar tillsammans med våra hyresgäster, slutanvändare, kommuner och partners. Det är så vi skapar upplevelser och platser och det är så vi bygger Sveriges framtid. Våra värderingar sammanfattas av fyra ord: Engagemang, Proaktivitet, Nyskapande och Långsiktighet. Vi verkar inom både samhällsfastigheter och kommersiella fastigheter. Vectura ägs av Patricia Industries som är en del av Investor. Läs mer på hemsidan: vectura.se

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ansök redan idag via ansök-knappen! I den här rekryteringen samarbetar Vectura med Gazella. Har du frågor är du välkommen att kontakta Lovisa Fast (lovisa.fast@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Lovisa Fast Gazella