Business Controller till Nytida

Gazella rekryterar nu en Business Controller till Nytida. Som Business Controller kommer du arbeta i en verksamhetsnära roll och ha många kontaktytor inom organisationen. Nytida ingår i företagsgruppen Ambea som är ett av Nordens ledande omsorgsföretag med cirka 31 000 medarbetare. De erbjuder boende, stöd, utbildning och bemanning inom vård och omsorg. Du kommer att sitta med i ledningsgruppen för den sektor som du kommer ansvara för och rapportera till Controllerchef för Nytida. Tjänsten är placerad i Solna vid Mall of Scandinavia.

Vi arbetar löpande med urval och kommer att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Vi ber dig därför, vid intresse, att skicka in din ansökan redan idag!

 

Vad Nytida erbjuder dig

Nytidas vision lyder ”Vi gör världen lite bättre, en människa i taget” och de värderingar som genomsyrar verksamheten är: respekt, enkelhet, ansvar och kunskap. Möjligheterna är stora att påverka i den kontinuerliga tillväxtresa som bolaget är inne i och du erbjuds frihet under ansvar från din chef. Det finns kollektivavtal som bland annat garanterar dig tjänstepension och försäkringar. Om man önskar finns möjlighet till hybridarbete.

Din utmaning

I rollen som Business Controller kommer dina arbetsuppgifter bland annat att vara:

  • Arbeta med den löpande affärsplaneringen samt budget, prognos och uppföljning inom din sektor.
  • Sitta med i ledningsgruppen för den sektor som du kommer att ansvara för.
  • Räkna på olika typer av kalkyler så som nystart, förvärv och agera bollplank till verksamheten i ekonomiska frågor.
  • Bokslutsarbete och bokslutsgenomgång med bl.a. sektorchef och regionchefer.
  • Ta fram och förbättra de finansiella analyserna samt utveckla rutiner och processer tillsammans med controllergruppen.

Erfarenhet

Till denna roll söker vi dig med en kandidatexamen inom ekonomi eller motsvarande akademisk examen. Du har minst 5 års arbetslivserfarenhet. Med fördel har du bakgrund inom redovisning och har sedan arbetat ett par år operativt med business controlling. Det är starkt meriterande med erfarenhet från personalintensiv verksamhet. Du har god vana av Excel och det är meriterande om du arbetat med Power BI som är verktyget Nytida sitter i. Därutöver har du flytande kunskaper i såväl svenska som engelska, både skriftligt och muntligt.

Personliga egenskaper

Vi ser att du är en affärsmässig, social och positiv person. Du är bra på att skapa och upprätthålla relationer och samarbeten och kan anpassa din kommunikation väl till din motpart. För att lyckas i denna roll trivs du med att arbeta självständigt såväl som i grupp. Du är nyfiken och vågar prova på nya arbetssätt för att fortsätta utveckla både dig själv och verksamheten.

Om Nytida

​​Nytida är en del av Ambea, ett av Nordens ledande omsorgsföretag. Inom koncernen finns boende, stöd, utbildning och bemanning inom vård och omsorg i Sverige, Danmark och Norge. Nytida erbjuder boende, daglig verksamhet, stöd till individ och familj samt skola på cirka 450 verksamheter runt om i Sverige. Vår vision lyder ”Vi gör världen lite bättre, en människa i taget”. I vår vision fokuserar vi på den enskilda människan. Vårt mål och ambition är att varje enskild person i våra verksamheter ska bemötas med respekt och leva ett så gott liv som möjligt.

Läs mer på hemsidan: nytida.se.

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ansök redan idag via ansök-knappen! I den här rekryteringen samarbetar Nytida med Gazella. Har du frågor är du välkommen att kontakta Lovisa Fast (lovisa.fast@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Lovisa Fast Gazella