Business Controller till Ework Group AB

ework

Gazella rekryterar nu en Business Controller till Ework Group AB, ett öppet och välkomnande företag med en entreprenörsmässig företagskultur och god tillväxt. Söker du en utvecklande roll i ett drivet och börsnoterat bolag med sunda värderingar, höga ambitioner och tydliga mål? Då kan det vara dig vi söker!

Som Business Controller på Ework Group kommer du jobba centralt i ett team om fyra personer med gemensamt uppdrag att öka bolagets värde och öka den ekonomiska medvetenheten. I rollen kommer du att agera Finance Business Partner till olika delar av organisationen. Du kommer rapportera till Head of Controlling och kommer även arbeta nära CFO och ledning.

Vad Ework Group erbjuder dig

Med en ny och förstärkt ledning är bolaget under starkt tillväxt på väg mot en ännu starkare position som marknadsledare. Bolaget satsar på att vidareutveckla Finance Business Partnerskapet och vill lyfta det till nästa nivå genom att vara och agera verksamhetsnära. Du kommer i denna nya roll vara en viktig del av och förväntas påverka utvecklingen av funktionen och därmed Eworks affär. Controllerfunktionen ansvarar för budget- och prognosarbete, framtagande av affärs- och investeringscase, kund och lönsamhetsuppföljning samt månatlig finansiell analys och rapportering till ledning och styrelse. Vi har ägarskap för vårt BI-verktyg Qlik Sense och agerar Finance Business Partners till alla delar av organisationen. Kontoret ligger centralt i Stockholm City.

Kan detta vara nästa utmaning för dig? Välkommen med din ansökan! Vi kommer att intervjua kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag

Din utmaning

  • I partnerskap med organisationen komma med förbättringsförslag med tydligt fokus på lönsamhet och värdeskapande.
  • Vara delaktig i strategiarbete och affärsplanering samt leda budget och prognosprocess.
  • Ta fram beslutsunderlag för ledning.
  • Utveckla rapportpaket och KPI:er.
  • Vara med och driva utvecklingen av Qlik Sense.
  • Driva projekt och förändringsarbete.
  • Vara involverad kring arbetet vid avtalsförhandlingar.

Erfarenhet

Till den här tjänsten söker vi dig med en akademisk examen inom ekonomi samt erfarenhet från tidigare relevant verksamhetsnära controllingroll. Du har förmåga att presentera och förmedla finansiella data och analyser till olika intressenter. Du har ett eget driv och en tydlig motivation av att utveckla controllingfunktionen och affärsstödet till verksamheten.

Du har ett starkt systemintresse och lätt för att se utvecklingspotential i system. Du har mycket goda Excel-kunskaper. Det är meriterande om du har erfarenhet från systemen Qlik och/eller Mercur samt erfarenhet av arbete i större internationella bolag. Engelska är koncernspråket vilket du hanterar obehindrat i tal och skrift.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som trivs att arbeta självständigt i ett högt tempo med varierande arbetsuppgifter och har lätt att ta in och analysera information. Eftersom tjänsten innebär mycket kontakter, både interna och externa, är du kommunikativ, social och ser möten med olika typer av människor som en naturlig del av din roll. Du har en öppen och nyfiken personlighet samtidigt som du har ett tydligt affärstänk och är analytisk. Du har ett starkt lösningsfokus och tar dig gärna an nya utmaningar.

Om Ework Group

Ework Group is a market leading, independent consultant supplier in Northern Europe with focus on IT, telecom, technology and business development. Without employed consultants, Ework can impartially match every assignment with the right consultant from the whole market. Founded in Sweden in 2000, Ework today operates in Sweden, Denmark, Norway, Finland and Poland. The company has frame agreements with more than 170 leading companies in most industries, while managing +12 000 consultants on assignment. The head office is in Stockholm, Sweden. Ework’s shares are listed on Nasdaq Stockholm. Read more at www.eworkgroup.com

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Registrera ditt CV via ansök-knappen! I den här rekryteringen samarbetar Ework Group med Gazella. Har du frågor är du välkommen att kontakta Jennifer Mara (jennifer.mara@gazella.se) eller Stina Carlsson (stina.carlsson@gazella.se) som är ansvariga rekryterare för denna tjänst.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Jennifer Mara Gazella Interim Accounting