Business Controller till Cramo

Gazella rekryterar nu en framåtlutad, driven och proaktiv Business Controller som älskar att arbeta nära verksamheten. I rollen har du ansvar för ett affärsområde och fungerar som diskussions- och businesspartner till enhetens chefer i såväl strategiska affärsbeslut som operativa verksamhetsbeslut. Du jobbar nära verksamheten och affären i tätt samarbete med ansvarig chef. Tillsammans med övriga i Business Control-teamet kommer du att fokusera ditt arbete på analys, verksamhetsuppföljning samt kontinuerligt driva förbättringsprojekt och bidra till utveckling av affären och interna arbetssätt.

Vad Cramo erbjuder dig

Cramo har varit en ledande europeisk uthyrningsleverantör inom byggsektorn i decennier. Cramo har ambitionen att ta företaget och branschen till nästa nivå och hitta nya sätt att överträffa kundernas förväntningar. De är på en tillväxtresa och för att nå sin fulla potential fokuserar de på att utveckla sina medarbetare. De har en öppen atmosfär där alla kan påverka Cramos framtid och bidra med nya idéer. På Cramo har du möjligheten att både utvecklas i din roll och bidra i den tillväxtresan de just nu är på.

Din utmaning

Som Business Controller på Cramo är dina ansvarsområden:

  • Stödja verksamheten i affärskritiska frågor och aktivt föreslå åtgärder.
  • Delta och driva budget- och prognosprocessen samt affärsplanearbete.
  • Rapportering och ekonomisk uppföljning på månatlig, kvartals- och årligbasis.
  • Utbilda samt agera stöd och bollplank till verksamheten.
  • Uppföljning och framtagande av KPI:er.
  • Utveckla och förbättra rutiner, processer och arbetssätt.

Erfarenhet

Vi söker dig som har akademisk utbildning samt flerårig erfarenhet som Business Controller i en större organisation. Du har erfarenhet av budget, prognos, uppföljning samt analys. Du trivs med att arbeta nära verksamheten och vara sparringpartner till cheferna i organisationen. Du har goda kunskaper i Excel samt ett systemintresse. Svenska och engelska talar och skriver du obehindrat. Har du erfarenhet från en liknande bransch är det meriterande.

Personliga egenskaper

Din personlighet är en viktig framgångsfaktor för denna roll. Vi söker dig som är driven och proaktiv som person med ett starkt affärsintresse. Rollen innebär många kontaktytor inom organisation där det krävs ett kommunikativt och pedagogiskt förhållningssätt samt att du besitter förmågan att tillgängliggöra och presentera siffror för olika målgrupper. Vidare är du en tålmodig och prestigelös teamspelare.

Om Cramo

Cramo erbjuder ett komplett utbud av toppmoderna entreprenadmaskiner och utrustning, innovativa digitala lösningar samt värdeskapande tjänster till byggföretag och kunder inom handel, industri och offentlig sektor samt privatkunder. Sedan 2020 är Cramo en del av Boels-Cramo Group som sysselsätter cirka 7 500 uthyrningsproffs i 17 länder över hela Europa, vilket skapar en kultur som definieras av värderingarna Attitude, Boels as one och Commitment. Cramo sysselsätter cirka 1800 uthyrningsproffs i Finland, Sverige, Norge, Estland, Litauen och Lettland. Läs mer om Cramo på deras hemsida: cramo.se

Ansökan

Kan det vara dig vi söker? Skicka in ditt CV via ansök-knappen! I denna rekryteringsprocess arbetar Cramo tillsammans med Gazella. Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Gustav Almén (gustav.almen@gazella.se) som är ansvarig Rekryteringskonsult för denna tjänst.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Gustav Almén Gazella rekrytering