Bolagsekonom till Speed Services

speed

Vi på Gazella rekryterar nu en bolagsekonom till Speed Services som består av affärsområdena Speed ​​Megatec, Speed ​​Photo och Speed ​​Box. Denna branschledande koncern inriktar sig på automatiserade lösningar vars fokus är offentliga miljöer. I rollen som Bolagsekonom på Speed Services sköter du redovisningen för en till två affärsområden med underliggande bolag. Du kommer vara delaktig i affärsområdenas ledningsgrupp och arbeta nära inpå affärsområdescheferna i budget, prognos och rapportering. Du kommer få arbeta i en flexibel miljö där du som en del av ekonomifunktionen kommer vara delaktig i utvecklingen av processer och rutiner och rapportera direkt till CFO för Speed Services.

Vi arbetar löpande med urval och kommer att tillsätta uppdraget så fort vi hittat rätt person. Vi ber dig därför, vid intresse, att skicka in din ansökan redan idag!

 

Din utmaning

I rollen som Bolagsekonom på Speed Services kommer dina arbetsuppgifter vara:

  • Utföra det löpande arbetet med redovisning och bokföring.
  • Självständigt upprätta månads-, kvartals- och årsbokslut samt årsredovisningar.
  • Hantera kund- och leverantörsreskontra samt betalflöde.
  • Genomföra arbetet med moms- och skatteredovisning.
  • Arbeta med intern rapportering.
  • Delta i utvecklingen av bolagets interna rutiner och processer inom ekonomifunktionen.

Erfarenhet

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av och är stark inom skatt och redovisning, inklusive upprättande av årsredovisningar. Antingen har du bakgrund som redovisningsekonom, redovisningskonsult eller från en liknande roll som bolagsekonom. Du är van att ha helhetsansvar och har tidigare suttit i en roll som utvecklat din kommunikativa förmåga.

Personliga egenskaper

Som person är det viktigt att du är självgående och noggrann. Du är lösningsorienterad och initiativtagande då en hel del eget ansvar ingår i rollen vilket också ger dig möjligheten att föreslå förbättringsmöjligheter. Vidare är du driven och kommunikativ då du kommer att agera bollplank mot affärsområdeschef och VD i bolaget.

Om Speed Services

Speed Services har lång erfarenhet med över 60 år i branschen och väletablerade inom digital skyltning, varuautomater, fotoautomater, allmänt wifi och olika typer bagageförvaring. Speeds långa erfarenhet har gett företaget en större kunskap inom flera andra områden såsom produkt- och systemutveckling, installation, drift, övervakning och service. Under den senare tiden har man börjat en ny intressant resa, digitalisering av företagets verksamhet, bygga upp sitt varumärke och med det öka omsättning. Speed är en internationell koncern som återfinns i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Spanien där man är mån om ett sunt tänk gällande jobb och fritid. Det är en intellektuellt stimulerande och trygg arbetsmiljö med mycket möjlighet vidare utveckling. Läs mer på deras hemsida: speed-services.se

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ansök redan idag via ansök-knappen! I den här rekryteringen samarbetar Speed Services med Gazella. Har du frågor är du välkommen att kontakta Gustav Almén (gustav.almen@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Gustav Almén Gazella rekrytering