Bolagsekonom till Manor House Estate, Stockholm

manor

Gazella rekryterar nu en Bolagsekonom till Manor House Estate och söker dig som vill ta ansvar för ekonomifunktionen och vara med och utveckla fortsatta verksamheten i koncernen. T Blomqvist Holding AB är moderbolag för Manor House Estate, som är en mindre koncern bestående av ett antal bolag med inriktning på fastighetsägande, förvaltning, fastighetsutveckling, samt en mindre entreprenadverksamhet inom inredningsbranschen. I din tjänst på Manor House Estate AB får du ta ett självständigt helhetsansvar för samtliga bolag inom koncernen och arbeta med samtliga ekonomiska processer. Koncernen är privatägd och har historiskt framgångsrikt haft fokus på publika miljöer och inredning inom hotell och restaurangbranschen. Huvudkontoret ligger i Värtahamnen, Stockholm, där du kommer ha ett nära samarbete tillsammans med bolagets ägare och VD samt övriga kunniga medarbetare.

Vi söker dig som har en bakgrund som ekonomiansvarig på ett mindre bolag, gärna inom fastighets eller entreprenadbranschen, alternativt redovisningsbyrå. Tjänsten är en rekrytering på 80% och tillträde sker enligt överenskommelse.

Är du en person som vill ta ett helhetsansvar och vara med och utveckla bolagets verksamheter? Då ser vi fram mot din ansökan!

Din utmaning

I rollen som Bolagsekonom på Manor House Estate kommer du arbeta i affärssystemet Hogia samt projektredovisningssystemet Teamhub. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:

  • Löpande bokföring.
  • Fakturering.
  • Kund- och leverantörsreskontra.
  • Bokslut och rapportering.
  • Avtalsbevakning och kostnadsuppföljning.
  • Projektredovisning och -uppföljning.
  • Hyresavtal.
  • Kontakt med bank och myndigheter.

Profil och kompetens

Vi söker dig som har en bakgrund som ekonomiansvarig på ett mindre bolag, gärna inom fastighets eller entreprenadbranschen, alternativt från en redovisningsbyrå. Du gillar administration, är strukturerad, noggrann och är van vid självständigt arbete samt inser vikten av att leverera arbete av hög kvalitet, med fokus på såväl helheten som detaljerna. Som person är du noggrann, nyfiken, positiv och driven och kan arbeta i varierande tempo med deadlines och ibland många bollar i luften samtidigt. Vi ser positivt på att du kommer med egna initiativ och förslag på förbättringar och effektiviseringar inom ditt område. Vidare ser vi att du tycker om att bidra till arbetsklimatet på kontoret och kan vara flexibel och hjälpa till över avdelningsgränserna. Då rollen är bred med många kontaktytor är det viktigt att du även är pragmatisk och pedagogisk.

 

Vad kan Manor House Estate AB erbjuda dig?

Hej från Manor House Estate! Vi är en relativt liten familjär organisation som ger dig stora möjligheter att påverka. Vi bryr oss om våra medarbetare. Vi ser att du under eget ansvar har goda möjligheter att delvis jobba hemifrån eller ibland ute på våra hotell. Manor House Estate tror att det mesta går att lösa om man vill. Vi är väldigt stolta över vår historik, våra hotell, bolag och projekt. Läs mer om oss på vår hemsida: manorhouse.se

 

Om bolaget

Manor House Estate är ett dotterbolag till moderbolaget T Blomqvist Holding AB. Koncernen är privatägd och har historiskt framgångsrikt haft fokus på publika miljöer och inredning inom hotell och restaurangbranschen. Ett antal egna fastigheter, med huvudsaklig inriktning på hotell och restaurangverksamhet ingår, men även andra branscher. Koncernens fortsatta fokus är att bygga upp värden och att utveckla verksamheten i de egna, men även vissa utvalda externa verksamheter. I koncernen ingår Stockholm Meeting Selection AB med sina enheter och destinationer såsom ex. Restaurang Hantverket, Ulfsunda slott, Hesselby Slott m.fl. (Stockholm Meeting Selection har en egen ekonomifunktion).

 

Ansökan

Urval och intervjuer sker löpande. Är det dig vi söker? Skicka in din ansökan redan idag! I den här rekryteringen samarbetar Manor House Estate med Gazella som rekryteringsbolag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Pauline Mann (pauline.mann@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Pauline Mann