Bolagsekonom/redovisningsekonom till bolag inom byggbranschen

gazella

Gazella söker nu en bolagsekonom/redovisningsekonom till vår kund inom byggbranschen, som har kontor söder om stan. Bolaget ingår i en byggkoncern med hundratals anställda, där du som bolagsekonom kommer att ansvara för redovisningen i 4 st bolag. Vi söker dig som arbetat med löpande redovisning i minst 1–3 år, trivs med rak kommunikation samt frodas i en miljö där det händer mycket. Du kommer att få arbeta brett med en rad olika arbetsuppgifter kopplat till reskontra och redovisning. I denna roll kommer man att rapportera till CFO. Detta är ett konsultuppdrag på minst 6 månader med goda möjligheter till överrekrytering.

Kan det vara dig vi söker? Vi intervjuar kandidater löpande, så ansök redan idag om du är intresserad!

Din utmaning

I rollen som Redovisningsekonom kommer du att ansvara självständigt för redovisningen i 4 av koncernens bolag. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara:

  • Kund- och leverantörsreskontra.
  • Löpande redovisning.
  • Moms och skatt.
  • Månadsbokslut.
  • In- och utbetalningar.

Bakgrund

Till den här tjänsten söker vi dig med en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande. Vi ser gärna att du har ca 1–3 års erfarenhet av kvalificerat arbete inom redovisning. Du är flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift. 

Personlighet

För att lyckas i rollen ser vi att du är en driven och kommunikativ person som trivs i en händelserik och snabbrörlig miljö. Du sätter stor vikt vid att hålla deadlines och är mycket strukturerad, noggrann, tar initiativ och är bra på att leda dig själv, även vid arbetstoppar. Vidare är det viktigt att du är bekväm med många kontaktytor både internt och externt, samt värnar om en god stämning.

Ansökan

Ansök redan idag via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Sofia Täckdal (sofia.tackdal@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Sofia Täckdal Gazella Interim Accounting