Bolagsekonom till Holmströmgruppen

Bolagsekonom till Holmströmgruppen

Gazella rekryterar nu en bolagsekonom till Holmströmgruppen. Bolaget som sitter i lokaler i centrala Stockholm har verksamhet inom förvaltningsfastigheter, nyproduktion av bostäder samt handel med noterade och onoterade bolag. Till Holmströmgruppen söker vi en självständig och ansvarstagande redovisningsekonom som vill vara del av en positiv gemenskap där man känner stort engagemang för sitt arbete. För att lyckas i denna roll söker vi dig som har tidigare erfarenhet av redovisning i fastighetsbranschen där du arbetat självständigt med redovisning från ax till limpa och känner dig trygg i alla dess delar. Du kommer ingå i en ekonomifunktion om fem personer, rapportera till ekonomichef och få möjlighet att arbeta med stort eget ansvar. Intervjuer kommer att hållas löpande och vi ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Självständigt ansvara för redovisningen för fastighets- och ägarbolag i gruppen.
  • Sköta kundfakturering och betalningar.
  • Ansvara för månadsvisa avstämningar av balanskonton.
  • Upprätta kvartalsvisa bokslut samt årsredovisningar.
  • Upprätta moms- och inkomstdeklarationer.
  • Ta fram underlag för fastighetstaxering och svara för andra frågor som kan uppkomma.
  • Stötta kollegor på avdelningen och kontinuerligt arbeta med förbättringar av processer.

Erfarenhet

Vi söker dig med en yrkes- eller akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande och med goda kunskaper av redovisning från ax till limpa. Du har i tidigare arbetat inom fastighetsbranschen och har goda kunskaper kring de frågor som kan uppstå i verksamheten, till exempel kring fastighetstaxering eller moms. Vidare har du goda kunskaper i Excel och uttrycker dig väl på svenska, i såväl tal som skrift.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är noggrann, strukturerad och nyfiken i ditt sätt att arbeta. Du har en förmåga att prioritera och agera efter situationen och har inga problem att lösa små som stora problem som de uppstår. Du uppskattar en arbetsmiljö där du får känna stort engagemang för ditt arbete och där du tillsammans med ditt team arbetar mot gemensamma mål. Vi tror att du har en god kommunikativ förmåga, är proaktiv i ditt arbetssätt och håller en hög servicenivå.

Holmströmgruppen

Holmströmgruppen är en privatägd företagsgrupp med säte och huvudkontor i Stockholm. Verksamheten bygger på tre separata verksamhetsområden som innefattar förvaltningsfastigheter, nyproduktion av bostäder samt handel med noterade och onoterade bolag. Våra tre verksamhetsområden ger oss inspiration och en sund riskspridning. Kärnverksamheten ligger i förvaltningsfastigheter med Sverige som huvudmarknad. Holmströmgruppen bygger på en platt organisation som ger utrymme för ett stort mått av självständighet och möjlighet att ta egna initiativ. Engagemang och korta beslutsvägar kännetecknar vårt arbetssätt och ligger till grund för våra framgångar. Hos oss skall man trivas, utvecklas och växa med företaget. Att jobba hos Holmströmgruppen innebär att man väljer att jobba med dedikerade och engagerade kollegor. Här finns mycket energi, höga ambitioner och en stor vilja. Vi drivs av vilja att göra bra affärer och att utveckla vårt företag.

Gazella

Gazella är experter på rekrytering och konsultlösningar inom ekonomi och finans. Genom ett specialiserat arbetssätt erbjuder Gazella en snabb, flexibel och preciserad tjänst. Vi arbetar i nischade team och har seniorer med lång branscherfarenhet, vilket gör att vi har god förståelse för alla tjänster, på alla nivåer, inom vårt område. Sedan Gazellas start 2014 har vi haft förmånen att hjälpa över 800 kandidater vidare i karriären och försett lika många uppdragsgivare med kompetent personal. Vi träffar i snitt 80 kandidater i veckan och har hittills intervjuat över 9000 ekonomer, vilket resulterat i en omfattande kandidatdatabas. Våra medarbetares höga engagemang, ett kraftfullt och skräddarsytt searchverktyg samt vår strukturerade process för att upprätthålla kontakten med medlemmarna i vårt nätverk, gör att vi kan leverera kvalitetssäkrade konsulter på 48 timmar.

Ansökan

Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är Julia Minges.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: