BI-Controller till välkänt bolag i Solna

gazella

Gazella rekryterar nu en engagerad och självgående BI-Controller till ett stort och välkänt bolag. I rollen kommer du ansvara för att självständigt driva utveckling och förvaltning av koncernens BI-system Mercur och ta användandet av BI till nästa nivå. Det är en konsultativ roll som också kommer innebära att du leder interna utbildningar inom systemet och det är därför viktigt att du trivs i sociala sammanhang och många kontaktytor. Du blir en del av finansteamet på koncernnivå och rapporterar direkt till koncern-CFO. Kontoret är beläget i fina nya lokaler i Solna.

Erfarenhet

Vi söker dig med en relevant akademisk examen samt 2–5 års likvärdig arbetslivserfarenhet. För att lyckas i denna roll så krävs ett stort intresse för och erfarenhet av systemfrågor och finansiella processer. Du har god vana av Excel och BI-system. Det är meriterande om du arbetat med Mercur som är det system som koncernen arbetar i. Du har goda kunskaper inom såväl svenska som engelska, både skriftligt och muntligt.

Personliga egenskaper

Du är bra på att skapa och upprätthålla relationer och samarbeten och kan anpassa din kommunikation väl till din motpart. För att lyckas i denna roll trivs du med att arbeta självständigt såväl som i grupp. Du är proaktiv, nyfiken och vågar prova på nya arbetssätt för att fortsätta utveckla både dig själv och verksamheten. Du är prestigelös, strukturerad och trivs med att arbeta nära operations.

Ansökan

Ansökningar hanteras löpande, passar du in på ovanstående profil? Ansök redan idag via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Lovisa Fast (lovisa.fast@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Lovisa Fast Gazella