Avtalsadministratör till ledande företag i city

Avtalsadministratör till ledande företag i city

Vi söker nu en Avtalsadministratör till vår kund i Stockholm för ett konsultuppdrag om minst sex månader. Anställningen startar omgående och det finns goda chanser till överrekrytering. Du kommer att tillhöra ett team på cirka tio personer och stötta ansvariga inköpare i deras arbete. Vi kommer att intervjua kandidater löpande för denna tjänst och ber dig därför skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

  • Sköta administrationen kring inköp, försäljning och frakt av företagets produkter.
  • Ge support vid frågor kring leveranser.
  • Kontakt med internationella leverantörer.
  • Uppdatera system kring lagersaldo, prissättning och nya produkter.
  • Se över avtal för befintliga leverantörer och ha nära dialog med inköparna.
  • Månadsrapportering till ekonomiavdelning.

Erfarenhet

Vi söker dig som har 1–5 års erfarenhet från en liknande tjänst. Det är meriterande om du har en utbildning inom inköp/logistik. Det är krav på flytande svenska och engelska, såväl i tal som skrift.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är prestigelös, analytisk och gillar många kontaktytor. Som person är du ansvarsfull, positiv och vetgirig. Du trivs i en händelserik miljö och att hjälpa dina kollegor.

Gazella Business Support

Gazella Business Support, GBS, är ett dotterbolag till Gazella AB. GBS hjälper våra kunder med inhyrning och rekrytering av verksamhetsstödjande tjänster inom administration, office, support och inköp.

Ansökan

Ansök via Ansök-knappen. Ansvarig rekryterare är Daniel Wessberger.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: