Audit assistant, Stockholms City

gazella

Gazella rekryterar nu en Audit assistant till en byrå med känt varumärke. Vi söker dig med något års erfarenhet av revision. Som Audit assistant får du möjlighet att arbeta i en utåtriktad och bred roll i en familjär organisation. Du kommer arbeta i ett team av 15 personer. För rätt person finns möjlighet att göra karriär och utvecklas inom bolaget. Kulturen är öppen, prestigelös och medarbetarna har ett brinnande intresse för bolaget och branschen.

Whats in it for me?

I denna roll finns goda utvecklingsmöjligheter, och vi söker dig som är analytisk, lösningsorienterad och ser en långsiktig karriär på bolaget. Med en lösningsorienterad inställning till arbetet ges du stort utrymme till egna initiativ. Din arbetsroll är bred och du kommer att arbeta med små och medelstora bolag samt samarbeta med dina kollegor då du arbetar med större koncerner. Vissa bolag är noterade, både internationella och svenska bolagskunder. Bolaget har ett stort nätverk, som sträcker sig över hela Sverige.

Din utmaning

I rollen som Audit assistant kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefatta:

  • Revidera bokslut och årsredovisningar.
  • Finansiell genomlysning och verifieringar.

Erfarenhet

Du har en akademisk examen, med något års arbetslivserfarenhet av revision. Du är systemintresserad och har god vana att arbeta i Excel. Har du erfarenhet av Wolters klyver är detta ett plus, men inget krav. Du har goda kunskaper i engelska, såväl i tal som skrift.

Personliga egenskaper

Vi söker dig med ett starkt ägandeskap för ditt arbete. Du tar initiativ, kommer med förbättringsförslag och tar ansvar för att leveransen håller deadlines och har hög kvalitet. Du är strukturerad, är noggrann och du har förmågan att vända problem till utmaningar. Du är ambitiös, ser värdet i att skapa långsiktiga relationer och har ambition att utvecklats.

Ansökan

Ansökningar hanteras löpande, passar du in på ovanstående profil? Ansök redan idag via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Pauline Mann (pauline.mann@gazella.se) som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du intresserad av jobb inom ekonomi, men inte av just denna tjänst? Registrera in ditt CV här för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Pauline Mann