Affärsdriven Business Controller

gazella

Gazella rekryterar nu en affärsdriven Business Controller till ett globalt teknikföretag med kontor i centrala Stockholm. I rollen som Business Controller kommer du att ansvara för två affärsområden och jobba nära affären. Vi söker dig som trivs i en dynamisk roll och att arbeta värdeskapande med processförbättringar.  Du kommer ingå i ett team om 5 personer och rapportera till Head of Finance.

Vi kommer att intervjua kandidater löpande för denna tjänst, så om du är intresserad av rollen – skicka in ditt CV redan idag!

Din utmaning

I rollen som Business Controller kommer dina arbetsuppgifter vara:

  • Ansvara för två affärsområden.
  • Månatliga Business Review meetings med VD och affärsledning.
  • Ansvara för samt driva utveckling av budget- och prognosarbete.
  • Utifrån ett business controller perspektiv ta initiativ för att förbättra affären och lönsamheten.
  • Bidra till utveckling av Power-BI för att effektivisera rapportering, analyser och beslutsunderlag.
  • Driva interna utvecklingsprojekt som syftar till att effektivisera processer och rutiner.
  • Övrig ad hoc, uppföljning och analys.

Erfarenhet

Vi söker dig med en akademisk examen inom ekonomi eller motsvarande utbildning.  Du har tidigare erfarenheter inom finansiell analys, business controlling och/eller bakgrund från en revisionsbyrå. Du har god systemvana och intresse för automatisering. Med stor fördel har du tidigare erfarenhet från ett större internationellt företag. Vi ser också att du bör kommunicera flytande i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Personliga egenskaper

Till denna tjänst letar vi efter dig som har ett intresse för affären och trivs i en dynamisk miljö. Som person är du prestigelös, trivs att jobba i team och bidrar med en positiv energi. För att lyckas i denna roll ser vi även att du är kommunikativ och trivs att ha flera kontaktytor ut i organisationen.

Ansökan

Har vi fångat ditt intresse? Ansök idag genom att registrera ditt CV på Gazellas hemsida via ansök-knappen! Har du frågor är du välkommen att kontakta Jennifer Mara (jennifer.mara@gazella.se)  som är ansvarig rekryterare för denna tjänst.

Gazella arbetar ständigt med en rad spännande bolag, i flera olika branscher. Är du ekonom eller ledare? Skicka in ditt CV för att öka dina chanser till nya jobbmöjligheter!

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Skicka in ansökan” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig:

Jennifer Mara Gazella Interim Accounting