Accounting Manager till stort bolag i Norrort

Accounting Manager till stort bolag i Norrort

Gazella söker nu en Interim Accounting Manager till ett marknadsledande och expansivt bolag med kontor i norra Stockholm. Till denna roll söker vi en person med goda redovisningskunskaper och som är trygg med att leda samt ansvara för ett bolags redovisningsfunktion. Du kommer att rapportera till koncernredovisningschefen och vi ser gärna att du tidigare innehaft en roll som Accounting Manager eller Finance Manager. Du har kvalificerad erfarenhet av och trivs med att leda personal, även i en händelserik och fartfylld miljö. Uppdraget förväntas pågå 6 månader, med goda möjligheter till förlängning. Intervjuer kommer att hållas löpande och vi ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Ansvara för legala bokslut med analys och kontroll av redovisningsdata
  • Ansvara för samt leda processerna inom redovisning och rapportering på bolaget
  • Ta övergripande ansvar för att sammanställa ekonomiska resultat och rapporter
  • Proaktivt och löpande utveckla interna projekt som syftar till att effektivisera avdelningens processer och rutiner
  • Stötta redovisningsekonomerna i det operativa redovisningsarbetet
  • Inslag av Financial Control, bl.a. intäktsanalys och kassaflödesanalys

Erfarenhet

Till denna roll söker en person med en akademisk examen inom företagsekonomi eller revision. Vi ser gärna att du innehaft liknande uppdrag på ett stort bolag. Vi ser gärna att du är systemintresserad, har ledarerfarenhet ifrån en tidigare yrkesroll och trivs med att inneha en ledande roll. Utöver nämnda egenskaper har du goda kunskaper i såväl svenska som engelska samt Excel.

Personliga egenskaper

För att trivas i rollen tror vi att du är en positiv och energirik person samt en engagerad ledare med förmågan att hjälpa dina medarbetare att utvecklas. Du är prestigelös, ansvarstagande och strukturerad, även i en fartfylld miljö när arbetsbelastningen är hög. Vi tror att du är resultatorienterad och kommunikativ vilket gör ditt ledarskap framgångsrikt. Framför allt tror vi att du brinner för redovisning och har ett stort intresse för affären och verksamheten.

Gazella

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan

Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson är Filip Grundströmer

#LI-DNI

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: