Accountant till internationellt bolag

Accountant till internationellt bolag

Har du nyligen tagit examen inom ekonomi och söker efter din nästa utmaning? Vi på Gazella rekryterar nu en Accountant till ett internationellt bolag som erbjuder goda utvecklingsmöjligheter. I din roll som Accountant kommer du att få arbeta väldigt brett med allt från löpande bokföring till att vara delaktig vid bokslut samt budget- och prognosarbete. Du kommer även att ha kontakt med revisorer samt agera support till säljteamet. Detta är en bra möjlighet för dig som vill utvecklas inom redovisning och växa på ett spännande bolag. Placering är till en början i centrala Stockholm, med chans till att flytta utomlands efter cirka 2 år. Vi intervjuar kandidater löpande och ber dig därför att skicka in ditt CV redan idag.

Din utmaning

  • Arbeta med löpande bokföring.
  • Vara delaktig vid bokslut samt arbeta med skatt och moms.
  • Delta i det löpande arbetet med budget och prognos.
  • Ha kontakt med revisorer samt stödja säljteamet med diverse underlag.
  • Arbeta med ekonomisk analys och uppföljning av bolagets interna KPI:er.
  • Hantera interna och externa kontakter både på svenska och engelska.
  • Förbättra rutiner, system och processer inom den finansiella rapporteringen samt bistå interna projekt.

 

Erfarenhet

Vi söker dig som precis avslutat en akademisk utbildning inom ekonomi, alternativt dig som har cirka 1–2 års erfarenhet av arbete med ekonomirelaterade arbetsuppgifter. Vi värdesätter din personliga inställning högre än din erfarenhet och därför är det viktigt att du har vilja och förmågan att ta dig an nya utmaningar samt att självständigt initiera samt driva projekt med hög kvalitet. Det är meriterande om du tidigare studerat eller arbetat utomlands. Du uttrycker dig väl på både svenska och engelska samt har erfarenhet av att arbeta i Officepaketet.

Personliga egenskaper

Som person är du positiv, initiativtagande och gillar utmaningar. I ditt arbete är du noggrann, strukturerad och ansvarsfull. Du utför dina arbetsuppgifter självständigt men samarbetar även väl i grupp tillsammans med såväl juniora som seniora medarbetare. Du trivs även i en händelserik miljö med internationell prägel där du har många kontaktytor.

Gazella

Gazella arbetar med rekrytering och konsultlösningar inom områdena redovisning, ekonomi- & affärsstyrning, finans och risk & compliance. Gazella erbjuder en snabb, flexibel och preciserad konsult- och rekryteringstjänst. Genom vår strävan efter att hela tiden förbättra den tjänst som erbjuds till både kandidater och klienter, utvecklar vi branschen framåt.

Ansökan

Är det dig vi söker? Ansök via knappen nedan! Ansvarig kontaktperson Evelina Norén.

Vi använder ditt CV för att hitta relevanta jobb för din profil. Genom att gå vidare i processen nedan och trycka på knappen ”Ladda upp CV och sök tjänsten” godkänner du att vi samlar in och lagrar dina personuppgifter.

Har du frågor om tjänsten? Tveka inte att kontakta mig: